Anetaresimi

Anetaresohu ne shoqaten ILLYRICUM dhe mbeshtete punen dhe aktivitetet e shoqates me kontributin vjetor prej 60 €. Vullnetarisht mund te paguhen edhe kontribute me te larta.

Shoqata ILLYRICUM eshte shoqate bemirese dhe e zyrtarizuar ne rexhistrin e Shoqatave.

 

Spektri i veprimtarise se shoqates do te plotesohej e permiresohej edhe me sygjerimet rekomandimet e kritikat tuajaUrdheroni dhe shprehni ato permes e-mailit

info@illyricum.net

 

Shoqata ILLYRICUM eshte edhe e juajaTe bashkuar jemi me te fuqishem.